Bitdefender Internet Security 2014 za darmo

A

Anonymous

Bitdefender Internet Security 2014 za darmo. Licencja na 1 rok na 3 stanowiska. Prawdopodobnie licencję otrzymamy wtedy, gdy na komputerze będziemy mieli już zainstalowany program Bitdefender Internet Security, np. 2013.
Bitdefender Total Security 2014 posiada cały arsenał nowych funkcji, chroniących użytkowników. Przykład niech stanowi opcja Safepay - będąca zabezpieczeniem podczas zakupów online, czy też Anti-Theft, majaca zapewnić ochronę przed kradzieżą komputera.

Program zawiera usprawnioną wersję funkcji Bitdefender Autopilot, dzięki której antywirus pracuje z maksymalną efektywnością, a także mechanizm antykradzieżowy Anti-Theft, skrywający kilka niespodzianek dla ewentualnego złodzieja urządzenia.

Ewolucja Bitdefendera przynosi również ulepszoną funkcjonalność przechowywania i dzielenia się plikami online Bitdefender Safebox, nowy widget bezpieczeństwa, nowy USB Immunizer służący do wyeliminowania zagrożenia infekcją z nośników USB oraz maksymalną wygodę korzystania z ulepszonego panelu MójBitdefender, dostępnego w dowolnej chwili z dowolnego urządzenia.

Bitdefender Safepay podnosi bankowość i zakupy online na nowy poziom bezpieczeństwa dzięki specjalnie chronionej przeglądarce utrzymującej prywatność i bezpieczeństwo transakcji w sieci. Safepay uaktywnia się automatycznie przy wchodzeniu na konto bankowe, tworzy bezpieczne połączenia dla publicznych połączeń bezprzewodowych, zawiera wirtualną klawiaturę uniemożliwiającą podglądanie naciskanych klawiszy. Anti-Theft pozwala utrzymać kontrolę nad urządzeniem, nawet jeśli zostało zgubione lub skradzione, umożliwiając zablokowanie, wymazanie albo nawet namierzenie przez Internet.

Bitdefender Safebox umożliwia łatwe przechowywanie i udostępnianie plików online przy tak wyrafinowanym szyfrowaniu, że nikt postronny nie będzie w stanie ich odczytać. Kontrola Rodzicielska teraz pozwala zdalnie monitorować aktywność dzieci online – także na Facebooku, ograniczać dostęp do stron w określonych godzinach i inne.
info:instalki.pl
9Sng1SE.png

In order to download the kit you need to fill in the form on the right and provide a valid email address. We will use it to deliver the license key. An email will be sent to your Inbox in moments. After pressing the SUBMIT button you will be able to download the installer. Please follow up the instructions and use the license key received by email.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648
2 maile i nic jak do tej pory.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
giveawayday napisał:
Bitdefender Internet Security 2014 za darmo. Licencja na 1 rok na 3 stanowiska. Prawdopodobnie licencję otrzymamy wtedy, gdy na komputerze będziemy mieli już zainstalowany program Bitdefender Internet Security, np. 2013.
Bitdefender Total Security 2014 posiada cały arsenał nowych funkcji, chroniących użytkowników. Przykład niech stanowi opcja Safepay - będąca zabezpieczeniem podczas zakupów online, czy też Anti-Theft, majaca zapewnić ochronę przed kradzieżą komputera.

Program zawiera usprawnioną wersję funkcji Bitdefender Autopilot, dzięki której antywirus pracuje z maksymalną efektywnością, a także mechanizm antykradzieżowy Anti-Theft, skrywający kilka niespodzianek dla ewentualnego złodzieja urządzenia.

Ewolucja Bitdefendera przynosi również ulepszoną funkcjonalność przechowywania i dzielenia się plikami online Bitdefender Safebox, nowy widget bezpieczeństwa, nowy USB Immunizer służący do wyeliminowania zagrożenia infekcją z nośników USB oraz maksymalną wygodę korzystania z ulepszonego panelu MójBitdefender, dostępnego w dowolnej chwili z dowolnego urządzenia.

Bitdefender Safepay podnosi bankowość i zakupy online na nowy poziom bezpieczeństwa dzięki specjalnie chronionej przeglądarce utrzymującej prywatność i bezpieczeństwo transakcji w sieci. Safepay uaktywnia się automatycznie przy wchodzeniu na konto bankowe, tworzy bezpieczne połączenia dla publicznych połączeń bezprzewodowych, zawiera wirtualną klawiaturę uniemożliwiającą podglądanie naciskanych klawiszy. Anti-Theft pozwala utrzymać kontrolę nad urządzeniem, nawet jeśli zostało zgubione lub skradzione, umożliwiając zablokowanie, wymazanie albo nawet namierzenie przez Internet.

Bitdefender Safebox umożliwia łatwe przechowywanie i udostępnianie plików online przy tak wyrafinowanym szyfrowaniu, że nikt postronny nie będzie w stanie ich odczytać. Kontrola Rodzicielska teraz pozwala zdalnie monitorować aktywność dzieci online – także na Facebooku, ograniczać dostęp do stron w określonych godzinach i inne.
info:instalki.pl
9Sng1SE.png

In order to download the kit you need to fill in the form on the right and provide a valid email address. We will use it to deliver the license key. An email will be sent to your Inbox in moments. After pressing the SUBMIT button you will be able to download the installer. Please follow up the instructions and use the license key received by email.

Czy u Ciebie działa ta promocja?

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Od rana tylko echo !!

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Ja na próbę wysłałem zgłoszenie i kluczyk dotarł na meila ale mam na 1 kompie zainstalowany program i założone konto w bitku. Być może dlatego przyszedł klucz. Wiadomość brzmi:

Hello,

Your new Bitdefender Internet Security key is XXXXXXXXXX
7 It is a promotional key that will protect you and 2 other friends of your choice for 1 full year.

To register your product, please insert your key in the registration field:

What do I need to know about my new product?

Bitdefender Internet Security is the acknowledged Antivirus of the Year. Its unbreachable protection is now also lightweight and fast, thanks to the innovative Bitdefender Photon™ scanning technology. It offers enhanced, silent antimalware protection, with a dedicated online transactions guardian, as well as network protection (firewall), Cloud antispam and comprehensive parental control.

Having trouble registering? We are here to help you 24/7 by live chat, email or phone.

You can reach us here:

Thank you for choosing Bitdefender to protect your PC and online privacy.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
HrabiaDracula napisał:
Ja na próbę wysłałem zgłoszenie i kluczyk dotarł na meila ale mam na 1 kompie zainstalowany program i założone konto w bitku. Być może dlatego przyszedł klucz.

Podałeś tego samego maila co na kocie Bitdefendera masz konto?

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Wiadomość przyszła na meila co jest zarejestrowany program. Ale dziwne jest to, że znajomy nie ma założonego konta, wysłał zgłoszenie i wiadomośc też dostał. Ale dziwniejsze jest to że jak wchodzi z komórki na meila widzi wiadomośc z kluczem a jak się loguje z kompa nic nie ma. Nawet w spamie.
Poza tym już po promo była ograniczona ilość kluczy. Trzeba było z rana atakować.

A

Anonymous

Jedna licencja przyszła - przed godz. 14.00. Atakowałem z kompa, na którym był zainstalowany Bitdefender Internet Security 2013. Nie jestem pewien, czy wysłany do nich mail był już wcześniej wykorzystany. Późniejsze próby były nieudane (po godz. 16.00).

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29981
Miasto
Trololololo
antbil007 napisał:
Na żaden z kilku maili nic nie przyszło. :(
a czy przed wysłaniem zatańczyłeś kankana ??

bo wydaje mi się że trzeba tak zrobić :jezyk :wariat

Piotr13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
OXYGEN THIEF napisał:
antbil007 napisał:

Dlaczego sugerujesz kankana? Zatańczyłeś i przyszedł? :wariat

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29981
Miasto
Trololololo
Nie sugeruję, każdy tańcować miał coś innego :dziwak

Alexander

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
W.
OXYGEN THIEF napisał:
Nie sugeruję, każdy tańcować miał coś innego :dziwak
Zatańczyłem poloneza do najnowszej piosenki Michała Wiśniewskiego i tez klucza nie ma... :pala

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
OXYGEN THIEF napisał:
antbil007 napisał:

Chciałem zatańczyć jeden taniec, bo tylko jeden znam :dziwak :dziwak :dziwak - kaczuszki!!!
Ale chyba nie wypada...

Do góry