BeeDoctor

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29997
Miasto
Trololololo
BeeDoctor - optymalizacja, ochrona i czort wie co jeszcze

feature-scan.jpg
feature-clean.jpg
feature-antivirus.jpg

BeeDoctor to kolejny wielofunkcyjny pakiet zabezpieczająco-czyszcząco-konserwujący, program pochodzi z dalekiego Wietnamu a dla ciekawostki dodam że ochrona przeciw wiruskom w tym programie bazuje na rozwiązaniach Aviry :eek: .Program jest bezpłatny.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648
Re: BeeDoctor - optymalizacja, ochrona i czort wie co jeszcz

programexe napisał:
program pochodzi z dalekiego Wietnamu - i tyle wystarczy by omijać to z bardzo daleka!.
Mam takie pytanie. A co z nim nie tak ??

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648

Witam. Widząc że nikt się nie kwapi do odpowiedzenia na moje pytanie.Postanowiłem odpowiedzieć sonie na nie sam i zainstalowałem program. Nic strasznego w nim nie zauważyłem. Robi to co do niego należy. Przeskanowałem, odznaczyłem co tam mi nie pasuje, zoptymalizowałem, znalazł mi 1 malware, który usunąłem, restart i wszystko gra.
Aviry którą chce mi pobrać nie instalowałem bo nie potrzebuje.
Problemem może być to że na chama mi wciska te oto funkcje.
GEakzXO.png

Self Protection nie da się wyłączyć nawet z poziomu menadżera usług. Zrozumiał bym gdybym zainstalował ten AV.

A

Anonymous

alco napisał:
programexe napisał:
program pochodzi z dalekiego Wietnamu - i tyle wystarczy by omijać to z bardzo daleka!.
Chyba chodzi o to,że jest z Wietnamu a programexe jest fanem "Czasu Apokalipsy" :szydera .

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58

alco napisał:
Witam. Widząc że nikt się nie kwapi do odpowiedzenia na moje pytanie.Postanowiłem odpowiedzieć sonie na nie sam i zainstalowałem program. Nic strasznego w nim nie zauważyłem. Robi to co do niego należy. Przeskanowałem, odznaczyłem co tam mi nie pasuje, zoptymalizowałem, znalazł mi 1 malware, który usunąłem, restart i wszystko gra.
Aviry którą chce mi pobrać nie instalowałem bo nie potrzebuje.
Problemem może być to że na chama mi wciska te oto funkcje.
Self Protection nie da się wyłączyć nawet z poziomu menadżera usług. Zrozumiał bym gdybym zainstalował ten AV.

Tak z ciekawości zapytam, ile RAMu ciągnie w real-time?

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648

Wygląda to tak:
D49zjv5.png

Oczywiście bez modułu AV.
Hornet napisał:
alco napisał:
programexe napisał:
Chyba chodzi o to,że jest z Wietnamu a programexe jest fanem "Czasu Apokalipsy" :szydera .
Wątpie żeby był tego fanem. A wręcz przeciwnie. Wiedza nie jest niczym złym, niestety bardzo ciężko ją zdobyć, zwłaszcza na ten temat. Uświadamianie ludzi też nie, bo nawet nie zdają sobie sprawy w jakim g..... są. "Ignorancja to potężna machina"

programexe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
a to z nim nie tak, ze jak go używasz to cie komuniści zjedzą.
W ramach programu dostaniesz czerwona instrukcje obsługi z cytatami czerwonego procesora Hồ Chí Minh-a

i obowiązkową (aby uzyskać licencję + promo)rejestracje na ich stronie

:dziwak
a w razie odmowy dobrowolny wyjazd do Viet-Nam-u w celach poprawy postawy i zwiedzania "domów wczasowych" partii .

Do góry