Bandicut za darmo

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46342
Miasto
Gdzieś w Polsce
pack_bandicut.png
Bandicut 1.2.1.58

Bandicut to edytor multimedialny, służący do usuwania zbędnych lub uszkodzonych fragmentów z materiału wideo. Bandicut wycina części filmu bez kodowania. Dzięki temu można usunąć fragmenty filmu - zachowując jego oryginalną jakość obrazu.
Bandicut idealne nadaje się do błyskawicznego usuwania zbędnych scen typu reklamy lub inne fragmenty, które zawierają artefakty na wyświetlanym obrazie (w formie pikseli). Bandicut pozwala na precyzyjne usuwanie fragmentów filmu klatka po klatce, a także obsługuje różne kodeku typu Xvid, MPEG-1 czy Motion JPEG.
instalki.pl
Bandicut is a very fast video cutting program with an easy to use interface. The cutting area can be selected per frame which allows the user to precisely choose the cutting area. Bandicut supports two cutting methods, High-speed mode and Encoding mode.
“High-speed mode” allows the user to cut a video precisely without re-encoding, as a result the quality is lossless and the cutting speed is faster than any other software. “Encoding mode” allows re-encoding if the user wishes to change the codec, resolution or quality of a video according to their needs. The user can save the video as an AVI or MP4 file. Bandicut also supports hardware acceleration using Intel Quick Sync Video provided your CPU has this functionality. It will allow users to cut videos at high speed with excellent and lossless quality.
bandicut.gif

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Gdyby ktoś miał informację, co trzeba "wyciągnąć na później", to polecam się pamięci. Mam instalkę, ale nie odnajduję klucza, czy konkretnego pliku odpowiedzialnego za rejestrację. A programik zacny, bo przycina bezstratnie.
Pozdrawiam

jawdar

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
W dziale spolszczenia wstawiłem moje spolszczenie do tego sofciku.

pozdrawiam

karmi32

Wygadany
Reakcje/Polubienia
7
Gdyby ktoś miał informację, co trzeba "wyciągnąć na później", to polecam się pamięci
Chyba nic z tego nie będzie bo "wyciągnięty instalator" po odpięciu sieci domaga się połączenia z serwerem rejestracji.
Cannot connect to the registration server.
Please check your internet connection, and set your system clock
to today's date and time.
-Giveawayoftheday version

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
win98 napisał:
Gdyby ktoś miał informację, co trzeba "wyciągnąć na później", to polecam się pamięci. Mam instalkę, ale nie odnajduję klucza, czy konkretnego pliku odpowiedzialnego za rejestrację. A programik zacny, bo przycina bezstratnie.
Pozdrawiam
Program jest tak skompilowany by by działał jako pełna wersja bez klucza jak niegdyś Bandicam te j samej firmy.

jawdar napisał:
W dziale spolszczenia wstawiłem moje spolszczenie do tego sofciku.

pozdrawiam

Moje alternatywne spolszczenie można już również instalować:

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Emmers napisał:
win98 napisał:
Pozdrawiam
Program jest tak skompilowany by by działał jako pełna wersja bez klucza jak niegdyś Bandicam te j samej firmy.

Czy mam rozumieć, że mogę go zainstalować z "uzyskanego" instalatora np. jutro po formacie ??

dong

Świeżak
Reakcje/Polubienia
11
@Win98 - niestety, nie!
Program w czasie instalacji łączy się z serwerem aktywacji i zapisuje dane do rejestru systemowego.
"Na później" należy zabezpieczyć sobie wartości: "sUserInfo" oraz "sUserData" zapisane w kluczu:

Ciekawostka:
wartości te wystarczą, żeby zainstalować sobie program ze strony domowej (v1.2.1.56) i cieszyć się jego pełną wersją (wersja na GAOTD - 1.2.1.59) :sarkazm

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
dong napisał:
@Win98 - niestety, nie!
Program w czasie instalacji łączy się z serwerem aktywacji i zapisuje dane do rejestru systemowego.

Instalator nie musi łączyć się z serwerem aktywacji, dane są raczej zapisane w specjalnie napisanym dla GOTD skrypcie instalacji, tego rodzaju skrypty wykorzystuje się w instalatorach typu 7-zip , HaoZip, czy InnoSetup, sam to robię tworząc tzw, Magiczne instalki...

husky10

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Ma ktoś może jeszcze działającą pełna instalkę tego programu? przegapiłem :-(

dong

Świeżak
Reakcje/Polubienia
11
@husky10
sama instalka nic Ci, niestety, nie da, gdyż klucze są generowane na konkretną konfigurację sprzętową, a na ich wygenerowanie może być już za późno.

@emmers
bez wdawania się w dyskusję - faktem pozostaje, że bez połączenia z internetem klucze nie pojawią się w rejestrze. Przy okazji - dzięki za tłumacznie.

Pozdrawiam wszystkich :dziękuję

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
W tym konkretnym przypadku wszystko się zgadza serwer aktywacji był czynny 24 godziny. Chciałbym jednak zauważyć że proste przeniesienie wpisów rejestru do innego systemu nic nie da, program się nie uaktywni. Sprawdziłem na 3 systemach na maszynach wirtualnych.

Do góry