Bandicup- Spolszczenie (tłumaczenie)

jawdar

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Zrobiłem spolszczenie do programu BANDICUP.Plik należy wkleić do folderu language.Na wszelki wypadek w paczce są dwa pliki, pl i english.English podmienić jak pl nie zadziała.(może coś źle zrobiłem).Jak zwykle piszę proszę - bez krytyki bo przetłumaczyłem jak umiałem, a angielskiego nie znam, więc kto chce niech pobiera.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
pozdrawiam wszystkich

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Re: Bandicup spolszczenie

bdcut.png
1.bmp
bandicut01.jpg
bandicut02.jpg

Dodaję własne spolszczenie tego softu , kopia powędruje do producenta:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

program jak wszystkie tego producenta jest świetny w swojej prostocie, przetłumaczyłem wszystkie niuanse i myślę, że przypadnie wam do gustu. Macie wybór między spolszczeniami i bardzo dobrze, nie widziałem jeszcze pracy kolegi.

jawdar

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22

Emmers ja nie znam angielskiego i tego programu.Twoje spolszczenia są naprawdę dobre.Jak bym wiedział, że to przetłumaczysz to bym się nie męczył.No ale trudno nasze prace się zdublowały.Pozdrawiam Ciebie i innych z forum. :piwko

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka

jawdar napisał:
Emmers ja nie znam angielskiego i tego programu.Twoje spolszczenia są naprawdę dobre.Jak bym wiedział, że to przetłumaczysz to bym się nie męczył.No ale trudno nasze prace się zdublowały.Pozdrawiam Ciebie i innych z forum. :piwko
Twoje jest równie dobre i nie szkodzi, że powstały dwa alternatywne... Pozdrawiam

Do góry