AX64 Time Machine - Spolszczenie (tłumaczenie)

jawdar

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Teraz gratka dla zwyciężców konkursu, AX64 Time Machine, i nie tylko !!! Ten wspaniały program jest wart mojej pracy przy spolszczeniu.Plik rozpakować w folderze programu, następnie w ustawieniach wybrać pl.Ja angielskiego nie znam, więc ściągacie na własną odpowiedzialność, ocenicie sami ale myślę, że jest OK.Ze względu na barierę językową kosztowało mnie trochę pracy, ale opłaciło się.Co prgram po polsku to po polsku, nawet wtedy gdy jest bajecznie prosty.

Pozdrawiam

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
53211
Dzięki !! :piwko !!

sowa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
220
Moja pierwsza (wstępna) wersja spolszczenia dla ostatniej wersji AX64 Time Machine FLASHBACK 2.0.0.703
Tłumaczyłem zasoby na podstawie innych plików językowych... ale skoro program nie jest już rozwijany, to postaram się przenieść tłumaczenie do pliku exe. To pozwoli dopasować tłumaczone zwroty do pół okien, ewentualnie powiększyć pola w których one nie mieszczą się.
do pobrania:

PS Szybko tego nie dokończę... jak ktoś ma czas i ochotę, to może edytować zasoby pliku "Flashback.exe", z katalogu zainstalowanego programu, w "Resource Hacker" ... wstawić i dopasować tłumaczenie oraz dokonać jego korekty.
Pliki językowe (z innymi językami) mogą być ze starszej wersji programu, a na ich podstawie tłumaczyłem... w trakcie użytkowania programu mogą wyjść braki w tłumaczeniu, dlatego przetłumaczenie zasobów w ww pliku exe będzie najlepszym rozwiązaniem.

PS2 Wprowadzone korekty... uzupełniłem brakujące zasoby, na razie nie są przetłumaczone.

tu plik języka po angielsku:
do przetłumaczenia w całości.

Do góry