AVG Antivirus Pro 2013 za darmo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30892
Miasto
Trololololo
Licencja na rok, żeby nie było łatwo trzeba wejść z angielskiego IP
Strona z promocją.
NOWOŚĆ! Zaawansowana ochrona wykryje i usunie wszelkie niebezpieczeństwa

Wielokrotnie nagradzane narzędzie do usuwania wirusów
Jeszcze szybsze i bardziej inteligentne skanowanie
Niezbędna kontrola prywatności
Wykrywa i zatrzymuje wirusy, zagrożenia i szkodliwe oprogramowanie

Wspaniała i prosta technologia, której potrzebuje każdy

Naszym zadaniem jest powstrzymać wirusy zanim dostaną się do Twojego komputera. Sprawdzamy każdu plik, który chcesz otworzyć; linki wysłane na Twoje konto Facebook lub e-mail zanim ich użyjesz oraz strony internetowe, które odwiedzasz.

Otrzymasz: AntiVirus, Ochrona przed szkodliwym oprogramowaniem (Ochrona rezydentna AVG), AVG Anti-Rootkit, AVG Email Scanner, Technologia AVG Protective Cloud, Sieć AVG Community Protection Network, AVG LinkScanner® Surf-Shield, Ochrona sieci społecznościowych AVG

Blokuje niebezpieczne linki i pliki

Zaawansowana ochrona pozwalająca na bezpieczne udostępnianie plików

Czasami dobrze jest dostać coś czego się nie spodziewamy, ale nie zawsze jest to coś dobrego. Sprawdzamy pliki, które chcesz pobrać i udostępnić, nawet jeśli używasz komunikatora internetowego, tak abyś był zawsze bezpieczny.

Otrzymasz: Ochrona sieci AVG™

Zapobiega szpiegowaniu i kradzieży danych

Podstawowe narzędzia pozwalające kontrolować Twoją widoczność gdy jesteś online

Twoja prywatność jest ważna. Czy to Twoja tożsamość, czy też wiedza kto widzi i może wykorzystać Twoje dane. Nie ważne czy jedno czy drugie, wszystko jest przez nas chronione.

Otrzymasz: AVG Do Not Track, AVG Identity Protection™, Anti-Spyware, Strażnik WiFi AVG

Zapewnia płynna i szybką pracę komputera

Podstawowe narzędzia, które zapewniają płynna pracę Twojego komputera… ponieważ antywirus nigdy nie powinien Cię spowalniać.

Nie obawiaj się, że nowe pliki Cię spowolnią. Nasz program działa w ten sposób, aby nie zmniejszać wydajności Twojego komputera.

Otrzymasz: AVG Turbo Scan, Tryb gry, Inteligentny Skaner AVG

Bezpłatna Pomoc Techniczna

Gdy tylko potrzebujesz pomocy, możesz na nas liczyć.

Otrzymasz: Bezpłatna Pomoc Techniczna AVG

Proste porady i alerty

Wykrywa problemy związane z wydajnością lub możliwość wykonania czynności dzięki niewykle prostemu interfejsowi.

Jeśli wykryjemy coś niepokojącego, damy Ci o tym znać, abyś mógł rozwiązać problem jednym kliknięciem. Dzięki naszemu, nowemu interfejsowi, teraz jest to jeszcze prostsze.

Otrzymasz: Doradca AVG, Easy Interface, AVG Auto-Fix, AVG Auto-Updates

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Thanks retro :francuz

A

Anonymous

Tutaj macie działające proxy, jest ono wolne, ale działa, oczywiście jeżeli sporo osób z niego skorzysta to zapewne już nie będzie działać

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
We have turned on the manual approval process for this promotion. Your request for a code has been recorded and may take up to 48 hours to process. You will be notified on approval. Alternatively, check "My Downloads" for your serial code.
Jak zwykle zapóźno :|

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30892
Miasto
Trololololo
Czemu za późno, jak się dobrze "przebierzesz" za Angola to dostaniesz lickę

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
Próbowałem "OXYGEN THIEF" z tylu proxy ,że żaden nie działa nawet od Oli próbowałem. Jak znasz jakieś dobre proxy to dzięki.

A

Anonymous

rafalp86 napisał:
Próbowałem "OXYGEN THIEF" z tylu proxy ,że żaden nie działa nawet od Oli próbowałem. Jak znasz jakieś dobre proxy to dzięki.

Zrobiłeś wszystko dobrze, a proxy działa. Tam jest napisane, że licencje dostaniesz w przeciągu 48 godzin i będziesz mógł ją zobaczyć w "My Downloads", jednym słowem musisz poczekać trochę na kod, ale dostaniesz go.

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
Dobra zobaczymy co będzie za 48 godzin :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30892
Miasto
Trololololo
po pierwsze czytaj uważnie , po drugie to że napisali tobie że masz czekać 48h nie oznacza że licencję dostaniesz na 100% dlatego pisałem żebyś się dobrze "przebrał" za angola, czyli IP rzadkie a nie jakieś gówniane z VPNów bo inni przebierańcy też skorzystają lub skorzystali, dalej e-mail nie z końcówką PL bo zabiją cię co najwyżej śmiechem.Oni według tego co napisali sprawdzają to ręcznie więc i warunki uzyskania licki trudniejsze.Nie klep kilku żądań/ kont z jednego IP.Jak komuś potrzeba to chyba warto się "pomęczyć" i czegoś nowego od razu nauczyć.

Mikelonsky

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Ci którzy maja kogoś z rodziny w UK mogą się do nich (wreszcie :klawik. ) odezwać i tak przypadkiem poprosić o skorzystanie z promocji.
Czego to się nie robi dla rodziny... :suuper

serenity15

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
wiem że działa ale LOW ip ma to do siebie ze nie ukrywa tego iż korzystasz z proxy, a oni to niby będą sprawdzać

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Ja dostałem przy pierwszym podejściu ale się dobrze przykamuflowałem :england

Do góry