Atomic Alarm Clock za darmo

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46299
Miasto
Gdzieś w Polsce
Atomic Alarm Clock 5.92
Atomic Alarm Clock – to ciekawy program który może zastąpić systemowy zegar, pozwala na zmianę skórek oraz powiadamia o różnych ważnych wydarzeniach.

Program pozwala zobaczyć czas, datę, odliczanie, procent wykorzystanej pamięci czy czas pracy komputera.
Alert yourself about important events with different alarms and replace your computer tray clock using different skins.
Over 130 skins are included in the distribution. This program includes multilingual interface support!
20130115172315_66553.gif

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Artur

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Bez problemu działa na Windows 8 64b

kNg2ckc.png

OOK5tto.png

9VifjXI.png

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Artur napisał:
Ustaw sobie jeszcze polski język interfejsu. Po za tym nigdy nie zepsuję wyglądu i funkcjonalności zegara ósemki takim badziewiem. Co innego w Windows XP, gdzie systemowy zegar nie spełnia żadnych funkcji po z pokazywaniem czasu. tylko że bardzo często ( powiedziałbym na większości systemów) aplikacja ta powoduje błąd Runtime 219. Związane jest to z tym, że plik wykonywalny tego softu nie jest ot tak sobie do końca "czysty" Pobiera mnóstwo informacji z kompa. pytanie tylko komu je przekazuje???

Artur

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Emmers napisał:
Artur napisał:
Ustaw sobie jeszcze polski język interfejsu. Po za tym nigdy nie zepsuję wyglądu i funkcjonalności zegara ósemki takim badziewiem. Co innego w Windows XP, gdzie systemowy zegar nie spełnia żadnych funkcji po z pokazywaniem czasu. tylko że bardzo często ( powiedziałbym na większości systemów) aplikacja ta powoduje błąd Runtime 219. Związane jest to z tym, że plik wykonywalny tego softu nie jest ot tak sobie do końca "czysty" Pobiera mnóstwo informacji z kompa. pytanie tylko komu je przekazuje???
Nie ma możliwości zmiany języka, szukam ale nigdzie nie widzę

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Artur napisał:
Nie ma możliwości zmiany języka, szukam ale nigdzie nie widzę
[/quote][/quote]

No nie, nie wierzę własnym zmysłom...
A to co?
1.JPG

2.JPG

3.JPG

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
146
Miasto
Wrocław
U mnie nie działa na Windows XP SP3, w necie wyczytałem, że może to być spowodowane przez aktualizacje dotyczącą strefy czasowej. Po prostu program nie staruje wcale. :ireful

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Jedno pytanie może głupie ale jak się czegoś nie wie to nie wydaje się głupie. Czy ten program Atomic Alarm Clock zastępuje standardowy zegar w Windows? I czy jak go odinstaluje to nie będzie żadnych problemów i powróci zegar systemowy?
Ktoś w komentarzach napisał
Windows 7 and 64bit no supported
Szkoda :ireful

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
No nie... Wciśnij przycisk Opcje (Options) nie Skórki (Skins) i będzie dostęp do reszty ustawień. Piłeś dziś coś???

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46299
Miasto
Gdzieś w Polsce
Chyba po wpisaniu klucza nie ma opcji zmieny języka.
qYhxzsj.jpg

Mi się nie podobał programik i se poszedł... :(

Artur

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Emmers napisał:
No nie... Wciśnij przycisk Opcje (Options) nie Skórki (Skins) i będzie dostęp do reszty ustawień. Piłeś dziś coś???
Jak mówię że nic tam nie ma to raczej wiem co mówię

6SmHwJh.png

CarTon

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Miasto
19°57'E - 50°03'N
Język na polski zmienia się w menu programu, natomiast w zegarze zostaje angielski.

Artur

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Wyczytałem gdzieś na forum że nie ma wersji pl do systemów 64b

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Raczej na 7 i 8 nie widzę potrzeby używania takiej chińszczyzny. Na XP to co innego, chociaż ja wolę darmowy T-clock. Nie dość, że można sobie upodobnić zegar do tego z 7, to jeszcze można zmieniać ikonę menu start i jej rozmiar nawet w stylu klasycznym.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Ja jestem pewien, że pracujecie na systemach 64 Bitowych i wadze instalki 32 bit lub te 64 bit pobrane ze strony producenta są takie a nie inne , ale nie trzeba większej filozofii żeby zmienić język bez wchodzenia w opcje.
W folderze Users\wasza nazwa użytkownika\AppData\Roaming znajduje się plik :AtomicAlarmClock.ini
Można go edytować notatnikiem. Przed edycją należy zamknąć Atomic Clock , wyłączyć go...
W pierwszej linijce (pod Options) edytowanego pliku wpisać:

Zapisujemy zmiany. Włączamy AC i mamy sterowanie całym programem po polsku. Skróconych nazw dni i miesięcy w zasobniku nie zmienimy, ponieważ ich wyświetlanie uzależnione jest od plików mam bitowych w skórkach i są uniwersalne, czyli po angielsku bez różnicy dla ustawionego języka.
grummer napisał:
Raczej na 7 i 8 nie widzę potrzeby używania takiej chińszczyzny. Na XP to co innego, chociaż ja wolę darmowy T-clock. Nie dość, że można sobie upodobnić zegar do tego z 7, to jeszcze można zmieniać ikonę menu start i jej rozmiar nawet w stylu klasycznym.

Na XP od lat używam L-Clock, ale to tak na marginesie. Warto wspomnieć, że na Windows XP, na którym zainstalowano poprawki KB979306 i KB981793. program się nie uruchomi i cały czas będzie generował błąd.

Do góry