Ashampoo Snap 7 za darmo

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
This offer requires that you have at least 5 posts on Download.hr forum in last 3 days (after each offer you take post counter is reseted)!
Ashampoo Snap 7 to najsprytniejsza droga do przechwytywania zrzutów ekranu, dodawania notatek i adnotacji oraz dzielenia się nimi ze znajomymi.

Dzięki Ashampoo Snap 7 ...

... przechwytujesz obrazy i wideo wprost ze swojego ekranu w kilka sekund

Przechwytuj obszary prostokątne
Korzystaj ze swobodnego przechwytywania dla większej elastyczności
Używaj liczników dla przechwytywania czasowego

... otrzymujesz narzędzia do szybkiego wyrażenia Twoich potrzeb

Dodawaj swoje wiadomości z tekstami, poradnikami i notatkami
Komentuj ważne informacje dzięki strzałkom, kształtom i stemplom
Korzystaj z narzędzia ołówka do swobodnego rysowania

... dzielisz się w mgnieniu oka

Zapisuj zrzuty ekranów w najpopularniejszych formatach
Twórz PDF bez dodatkowych narzędzi
Wysyłaj do portalu Facebook, Twitter oraz Ashampoo Webspace z dziecinną łatwością

Ashampoo Snap 7 idealne zarówno dla początkujących, jak i profesjonalistów.

Doświadcz intuicyjnej kontroli wizualnej
Korzystaj z płynnych operacji 1-kliknięciem
Błyskawiczny dostęp do narzędzi z poziomu paska przechwytywania

Nowości w Ashampoo Snap 7

Płynniejsze działanie
Ashampoo Snap 7 korzysta ze zoptymalizowanych zasad rysowania, aby zapewnić płynniejszy, dokładniejszy efekt i dać Ci to, co pokochasz.

Mniej problemów
Dzięki Ashampoo Snap 7, mniej klikasz osiągając lepsze i bardziej zamierzone efekty. Oszczędzaj czas i podkręć swoją twórczość.

Sprytniejsze środowisko pracy
Ashampoo Snap 7 pozwala na wersjonowanie tła, dlatego też oryginalne obrazy nigdy nie zostaną utracone a wszystkie modyfikacje nadal dostępne do edycji. Chcesz zacząć od nowa? Przywróć oryginalne pliki kliknięciem przycisku.

Większa swoboda twórcza
Ashampoo Snap 7 posiada wszystkie narzędzia, które dobrze znasz i kochasz, lecz znacznie je ulepszyliśmy. Dodawaj gradienty do prawie każdego obiektu, korzystaj z nowych stylów zaokrągleń dla podkreślenia akcentów, pracuj z krzywymi i strzałkami lub klonuj obiekty 1-kliknięciem dla łatwiejszego użycia. Nie wiesz, którego okna aplikacji będziesz za chwilę potrzebować? Po prostu użyj "Przechwyć wszystkie widoczne okna pulpitu jako obiekty" i miej je wszystkie jednocześnie. Okna zostaną zapisane do pojedynczego projektu, lecz dostępne do przesunięcia i zmiany rozmiaru bezpośrednio w programie Snap.

Dzielenie się jeszcze nigdy nie było tak proste
Już nie potrzebujesz oddzielnej aplikacji do wysyłania maili z pracy, dzięki zintegrowanemu klientowi email opartemu o przeglądarkę Web. Integracja z najpopularniejszymi firmami oferującymi hosting plików została w znaczny sposób usprawniona o wsparcie serwisów takich jak Dropbox, Google Drive oraz Microsoft SkyDrive. Potrzebujesz łatwiej podzielić się swoją pracą? Prześlij ją do Ashampoo Webspace, teraz ze wsparciem wideo w HTML 5 oraz dzieleniem się materiałami za pomocą unikalnego odnośnika. Ponadto, Ashampoo Snap 7 zapewnia teraz eksport do formatu JXR oraz PSD z obsługa warstw dla łatwiejszej obróbki, np. Adobe Photoshop, dla zaawansowanych Użytkowników.

Odkryj lepszą drogę do dzielenia się swoimi doświadczeniami wizualnymi z innymi. Pobierz Ashampoo Snap 7!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Piotr13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
janjawor7 napisał:
A ja nie mogę z tego adresu pobrać Ashampoo Snap 7
Tu się nic nie pobiera. Pierwszych 10 osób, które napisało komentarz dostanie kod.
Już jest 15 komentarzy więc promocja zakończona.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12352
Miasto
Somewhere over the rainbow.
yolo95 napisał:
Dlaczego po wpisaniu otrzymanego kodu wyskakuje komunikat, że klucz licencyjny jest niepoprawny??

Wpisujesz czy wklejasz?

yolo95

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
al_arsen napisał:
yolo95 napisał:
Dlaczego po wpisaniu otrzymanego kodu wyskakuje komunikat, że klucz licencyjny jest niepoprawny??

Wpisujesz czy wklejasz?

Wklejam, kiedyś miałem podobnie w wersji 6 - musiałem pobrać instalkę ze strony która dawała tą promocję było to computerbild.de, teraz jest (chip(CZ)) a na czip.cz nie widzę tego :(

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12352
Miasto
Somewhere over the rainbow.
yolo95 napisał:
Wklejam, kiedyś miałem podobnie w wersji 6 - musiałem pobrać instalkę ze strony która dawała tą promocję było to computerbild.de, teraz jest (chip(CZ)) a na czip.cz nie widzę tego :(

Wysłałem Ci na PW mój klucz. Sprawdź czy będzie działał.

yolo95

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
al_arsen napisał:
yolo95 napisał:

Wysłałem Ci na PW mój klucz. Sprawdź czy będzie działał.

Dzięki, jak doleci to sprawdzę. Pozdrawiam

yolo95

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
acar napisał:
@yolo95 .... zapewne skorzystałeś z podanej strony aby otrzymać aktywację ....?
a dlaczego skoro zainstalowałeś program nie skorzystałeś ze strony zapodanej w programie....
wiedział byś czy instalka jest prawidłowa .. bo jak dla mnie to masz nie tą instalkę do zapodanej strony po aktywację :scratch

Instalka była w poście z linkiem do rejestracji pełnej wersji. Jeżeli skorzystałbym ze strony zapodanej w programie to miałbym tylko trial.... :( . Żeby klucz zadziałał z linku który tutaj został udostępniony - trzeba dokopać się do instalki, która znajdowała się na chip.cz

Do góry