Ashampoo AntiMalware na 180 dni zaDarmo
Strona na której znalazłem promocje:

Strona na której znalazłem promocje:
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Zygy1980 napisał:
mac napisał:Szczerze mówiąc nie wiem ale raczej nie bo Ashampoo AntiMalware jest płatny. Ten z dobrychprogramów to wersja free.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Mogę się mylić ,niech ktoś inny się wypowie![]()
![]()
Ashampoo Anti-Malware to oprogramowanie do zabezpieczania komputera i przechowywanych w nim danych przed szkodliwymi komponentami, udostępnione bezpłatnie przez producenta specjalnie dla czytelników portalu dobreprogramy.
ichito | 01.09.2011 14:26#1
Nie wiem czemu redakcja dała informację, że program jest darmowy dla użytku prywatnego. Owszem na program ostatnio były często 6-miesięczne promocje, ale na stronie programu wciąz jest jako płatna.
Program sam w sobie jest całkiem przyzwoity, choć może czasem robić wrażenie "przymulającego" system, bo zużycie zasobów nie jest jego mocna strona raczej. Niemniej wykrywalność jest na dość wysokim poziomie. Obsługa i ilość opcji do tego wszystkiego powodują, że warto na pewno program spróbować...zwłaszcza silniejszych komputerach.
Na marginesie...Ashampoo ma od niedawna polską stronę
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
marsellus wallace | 01.09.2011 14:34#3
@ichito
Wygląda to na promocję ze strony DP, chyba![]()
Eeee...Marsellus masz rację...nie zwróciłem uwagi na ten fragment
"udostępnione bezpłatnie przez producenta specjalnie dla czytelników portalu dobreprogramy"
) Sorry
@Jacek
Nie będzie to chyba rozsądne...chyba, że AMW nie będzie uruchamiane razem z systemem i zostanie jako skaner na żądanie. Ale wtedy i tak należy w opcjach obydwu programów zrobić wzajemne wykluczenia ze skanowania.
mac napisał:Zgadza się ,niedoczytałem na DP. Ok kasuje posta![]()
![]()
Nie jest ogólnie, tylko DP daje go za freeZygy1980 napisał:Czyli to jest za free ogólnie.
marsellus napisał:Nie jest ogólnie, tylko DP daje go za freeZygy1980 napisał:Czyli to jest za free ogólnie.![]()
@Zygy1980-dalej trzepiesz wszystkie licki jakie się da ? Idzie jakaś wojna czy coZygy1980 napisał:Czyli to jest za free ogólnie.