Ashampoo AntiMalware na 180 dni zaDarmo

mac

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3
Miasto
Starogard Gdański/Berlin
Szczerze mówiąc nie wiem ale raczej nie bo Ashampoo AntiMalware jest płatny

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Ashampoo-Anti-Malware. Ten z dobrychprogramów to wersja free.
Mogę się mylić ,niech ktoś inny się wypowie :wariat :wariat

A

Anonymous

Zygy1980 napisał:
To jest ten sam program?

mac napisał:
Szczerze mówiąc nie wiem ale raczej nie bo Ashampoo AntiMalware jest płatny

. Ten z dobrychprogramów to wersja free.
Mogę się mylić ,niech ktoś inny się wypowie :wariat :wariat

Tak, to to samo

cytaty:
Ashampoo Anti-Malware to oprogramowanie do zabezpieczania komputera i przechowywanych w nim danych przed szkodliwymi komponentami, udostępnione bezpłatnie przez producenta specjalnie dla czytelników portalu dobreprogramy.

ichito | 01.09.2011 14:26#1
Nie wiem czemu redakcja dała informację, że program jest darmowy dla użytku prywatnego. Owszem na program ostatnio były często 6-miesięczne promocje, ale na stronie programu wciąz jest jako płatna.
Program sam w sobie jest całkiem przyzwoity, choć może czasem robić wrażenie "przymulającego" system, bo zużycie zasobów nie jest jego mocna strona raczej. Niemniej wykrywalność jest na dość wysokim poziomie. Obsługa i ilość opcji do tego wszystkiego powodują, że warto na pewno program spróbować...zwłaszcza silniejszych komputerach.
Na marginesie...Ashampoo ma od niedawna polską stronę

marsellus wallace | 01.09.2011 14:34#3
@ichito
Wygląda to na promocję ze strony DP, chyba:D:D

Eeee...Marsellus masz rację...nie zwróciłem uwagi na ten fragment
"udostępnione bezpłatnie przez producenta specjalnie dla czytelników portalu dobreprogramy"
:)) Sorry
@Jacek
Nie będzie to chyba rozsądne...chyba, że AMW nie będzie uruchamiane razem z systemem i zostanie jako skaner na żądanie. Ale wtedy i tak należy w opcjach obydwu programów zrobić wzajemne wykluczenia ze skanowania.

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
marsellus napisał:
Zygy1980 napisał:
Czyli to jest za free ogólnie.
Nie jest ogólnie, tylko DP daje go za free :hippie

Powszechnie jest darmowy. Nie trzeba wchodzić na żadne inne strony, "lajkować" na Facebooku, "tłitować" na Twitterze, subskrybować. Wydaje mi się, że po instalacji trzeba wypełnić tylko standardowy formularz i uzyskać klucz na skrzynkę pocztową i konto ashampoo.

Jest za free czy nie jest. Kogo to obchodzi? Nie licytujmy się.

sebt

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
z ashampoo to tylko i wyłącznie program do nagrywania płyt jest użyteczny.. reszta - bez obrazy - nie nadaje się do nieczego.. miałem już wieeele softu od nich na kompie i widać za każdym razem, że oprogramowanie ashampoo jest mocno niedopracowane
co do antimalware - muli, powoli skanuje, spowalnia prace kompa, ja zauwazylem spowolnienie internetu, ogolnie nie polecam

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30841
Miasto
Trololololo
Snap jest jeszcze fajny, ten do screenshotów :ok

Do góry