AnVir Task Manager za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30078
Miasto
Trololololo
AnVir Task Manager to program który z powodzeniem może zastąpić wbudowany w system Windows menedżer zadań. Program pozwala monitorować/zarządzać procesami i usługami uruchomionymi w systemie operacyjnym oraz programami które uruchamiane są podczas startu systemu. Dostarcza pełne informacje o wykorzystywanych bibliotekach DLL, połączeniach internetowych i sieciowych oraz sterownikach.

AnVir Task Manager pozwala skrócić czas ładowania systemu i poprawić ogólną jego wydajność.Dodatkowo, dzięki integracji z serwisem VirusTotal posiada funkcje sprawdzania plików pod kątem złośliwego oprogramowania.

AnVir Task Manager działa na systemach Windows XP, Windows Vista i Windows 7 i 8.
http://programyzadarmo.net.pl/goto/174648

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
Licencja działa , nie trzeba nawet nic wpisywać tylko przy rejestracji nacisnąć OK .

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Chcę się powstrzymać od komentarzy ale proszę spojrzeć na screen 1 i 2 (dwa rożne antywirusy) czyżby nadwrażliwość???
Schowek01.bmp

Schowek02.bmp

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30078
Miasto
Trololololo
nom niestety antywirusy zawsze miały problemy z tymi instalatorami GOTD a teraz dołączył tez ten od Glarysoft.

skan na VT pliku z od glary

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
skan na VT pliku ze strony producenta (wersja free)

skan na VT pliku ze strony producenta (wersja pro)

Wniosek z tego taki że winny jest tu ten mały programik do którego pakują promocyjny instalator.Można to zgłosić do glarysoft i pewnie to poprawią tzn. zgłoszą do producentów AV że to fałszywy alarm.Kiedyś to samo było z promocjami z GOTD.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Z okularami, czy bez.... bardzo fajny program (sporo opcji, po polsku) i warto skorzystać. Używam starszej wersji i bardzo sobie chwalę. :ok
I komu tu teraz strzelić pochwałę...? :scratch :facepalm

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4432
Miasto
Polska
.
Dziwne mamy tutaj współzawodnictwo: użytkownicy prześcigają się ale przede wszystkim w złośliwościach.
Admin "będzie musiał" wprowadzić, oprócz godziny i minut, dodatkowo sekundowy czas opublikowania postu, bo może być i tak, że wykazana różnica 1 minuty jest nieścisła. Jeden post mógł wejść wcześniej zaledwie o kilka sekund, jeśli nie ułamek sekundy.
Tak na marginesie: ja tam nie ubieram okularów na kilka sekund. :dziwak

ichito

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
235
Miasto
Kraków
Mam ten program od wielu lat...pierwsza wersja, jakiej używałem to chyba 4.7...i mogę z czystym sumieniem polecić. Poza zwyczajowymi funkcjami takich menadżerów procesów, ATM posiada również funkcję ochrony autostartu (komunikat o nowych wpisach chętnych do dopisania się, przy czym mamy możliwość wy boru akcji czyli zezwalamy lub blokujemy). Poza tym popularny kiedyś tweaker systemu, optymalizacja pamięci w tle i trochę innych bajerów :)

extern.int

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Mógłby się ktoś wypowiedzieć czy ten program jest bezpieczny? Widziałem w komentarzach, że 2 antywirusy wykrywają ten program jako niebezpieczny. Ktoś zrzucił winę na instalatory od GOTD. Podczas instalacji otrzymałem taki komunikat od Windows Defendera:

Kategoria: Robak
Opis: Ten program jest niebezpieczny i samodzielnie rozprzestrzenia się za pomocą połączenia sieciowego.
Zalecana akcja: Usuń niezwłocznie to oprogramowanie.
Elementy: file:C:\Sandbox\Integer\DefaultBox\user\current\AppData\Local\Temp\AnVir.exe
Czyli jednak to nie wina instalatorów od GOTD... :(

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4432
Miasto
Polska
extern.int napisał:
Mógłby się ktoś wypowiedzieć czy ten program jest bezpieczny? Widziałem w komentarzach, że 2 antywirusy wykrywają ten program jako niebezpieczny. Ktoś zrzucił winę na instalatory od GOTD. Podczas instalacji otrzymałem taki komunikat od Windows Defendera:

Opis: Ten program jest niebezpieczny i samodzielnie rozprzestrzenia się za pomocą połączenia sieciowego.
Elementy: file:C:\Sandbox\Integer\DefaultBox\user\current\AppData\Local\Temp\AnVir.exe

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30078
Miasto
Trololololo
extern.int napisał:

Pamiętaj o tym że antywirusy nie są bezbłędne i czasem niektóre lubią sklasyfikować dobry plik jako zagrożenie i w tym przypadku zapewne też tak jest.Swego czasu używałem AnVir Task Manager i dla mnie program jest bezpieczny.
Przypadki fałszywych alarmów powinno się zgłaszać u producenta programu aby on dalej skontaktował się z producentem antywirusa, można też bezpośrednio zgłosić to u producenta Twojego AV.

Do góry