Anvi Smart Defender Pro za darmo

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
anvi_smart_defender_pro-200x200.png
Anvi Smart Defender Pro
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Anvi Smart Defender Pro – to narzędzie przeznaczone do wyszukiwania, usuwania a także zapobiegania infekcji twojego komputera przez złośliwe oprogramowanie. Program nie zastąpi Antywirusa ale może być jego świetnym uzupełnieniem.
Anvi Smart Defender Pro jest łatwy w obsłudze, zużywam znikome ilości zasobów systemowych i działa prewencyjnie. Monitoruje system i pozwala zatrzymać szkodliwe procesy jeszcze przed ich uruchomieniem. Dzięki wykorzystaniu technologii chmury program zapewnia inteligentny sposób na bezpieczeństwo komputera.

Link do wypełnienia :

Link i info :

:)

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Re: Za darmo Anvi Smart Defender Pro

w zasadzie to tak jakby tego syfu..oj przepraszam ,,programu" ...nie było..Dziurawe sito i tyle.Nie polecam.
Ale dzieki Tadziu za info :)

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144

Na kod trzeba troszkę poczekać , właśnie go dostałem i jeszcze jedno należy go wkleić i uruchomić program w ciągu 15 dni potem kod licencyjny będzie nieważny .

I jeszcze jedna ciekawa informacja z kodem licencyjnym otrzymujemy możliwość ale tylko w dniu dzisiejszym otrzymania za darmo programu Get Cloud System Booster Pro !

Jednym słowem Ful Wypas :D

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30874
Miasto
Trololololo

Tadek59 napisał:
I jeszcze jedna ciekawa informacja z kodem licencyjnym otrzymujemy możliwość ale tylko w dniu dzisiejszym otrzymania za darmo programu Get Cloud System Booster Pro !

Tak, ale żeby otrzymać tego boostera to trzeba kupić chociaż jeden z programów podanych na stronie. :wariat

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144

Promo wciąż działa :D

A

Anonymous

Ten cały Anvi Smart Defender Pro jest za darmo w piśmie myślących inaczej czyli PC Format...nie instalować takich wynalazków...tylko zaszkodzą a pomóc w niczym nie mogą.

mac

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3
Miasto
Starogard Gdański/Berlin
Anvi Smart Defender Pro za darmo
Anvi Smart Defender Pro – to narzędzie zaprojektowane w celu wyszukiwania, usuwania a także zapobiegania atakom złośliwego oprogramowania które może zainfekować twój komputer. Program nie zastąpi Antywirusa ale może być jego świetnym uzupełnieniem.
Anvi Smart Defender Pro jest łatwy w obsłudze, zużywam znikome ilości zasobów systemowych i działa prewencyjnie. Monitoruje system i pozwala zatrzymać szkodliwe procesy jeszcze przed ich uruchomieniem. Dzięki wykorzystaniu technologii chmury program zapewnia inteligentny sposób na bezpieczeństwo komputera.

Download:

Strona producenta:

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
klucz trzeba aktywowac w ciągu 15 dni.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Sięgnąłem dzisiaj po ten program, bo promocja dalej trwa - jakby się ktoś pytał (licka na pół roku).
Wiele miesięcy temu skanowałem darmowym ASD kompa przez miesiąc i często były FP. Teraz zainstalowałem wersję Pro i na początek znalazł mi 2 trojany (później okazało się po tym jak pozwoliłem mu je usunąć, że zniknęła mi część rozszerzeń w Chrome, oraz strona startowa iGoogle. Generalnie interfejs wygląda bardzo atrakcyjnie, ale jaka jest prawdziwa wartość tego programu dalej nie będę sprawdzał. Spojrzałem do menedżera zadań i miałem dość. 2 procesy+AddBlocker początkowo pokazywały ponad 200. Potem oczywiście trochę spadło, ale i tak ok.120 zostało. To u mnie jakieś gigantyczne rekordy. Niech się schowają wszyskie McAfee,NISy, czy inne Webrooty. Amen i do widzenia ASD :papież

A

Anonymous

z tego taki "defender" jak z mojej d...y gwóźdź
zdecydowanie nie polecam ...to zwykła atrapa

ssl111

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
starogard gdanski
Szczerze nie polecam z własnego doświadczenia

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355

Ja się zgodzę przetestować ten soft :piwko , zobaczę co tam wymyślili producenci tego softu :szef :dziwak

Do góry