AntiPhotoSpy 2012 za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30866
Miasto
Trololololo
AntiPhotoSpy 2012 – to prosta w obsłudze aplikacja za pomocą której usuniemy prywatne informacje ze zdjęć.

Program pozwala usunąć informacje takie jak, nazwa aplikacji która została użyta do edycji obrazu (np. Photoshop) lub aparatu który został użyty do zrobieniem zdjęcia, a nawet lokalizację GPS na zdjęciu. AntiPhotoSpy może usunąć ukryte informacje, zwane EXIF / IPTC-META , aby chronić twoją prywatność. Program jest szybki i łatwy w obsłudze.http://programyzadarmo.net.pl/2012/07/2 ... -za-darmo/

jawdar

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
AntiPhotoSpy 2012

Może ktoś zrobi magiczną instakę programu AntiPhotoSpy 2012.
Zależy mi na tym programie.Zainstalowałem go podczas promocji, ale miałem kłopoty z net framework, zanim naprawiłem było już po ptokach.Proszę o jakiś link czy coś podobnego.Z GÓRY DZIĘKI. :)

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Może zrobię jeszcze dziś, Chociaż a tej chwil jak i przez cały dzień dziś naprawiam komputery kumplom i nie bardzo miałem czas na wizytę na forum. Cierpliwie poczekaj. Instalka będzie na pewno.
anti.jpg

proszę:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Nie wiem jak będzie działać , ale powinien
Ze swojej strony polecam do usunięcia metadanych ze zdjęć bardzo szybki i nie wymagający instalacji Stripper

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Wystarczy przeciągnąć plik jpg lub folder z plikami na ikonę programu a po chwili metadane będą usunięte

Do góry