Amigo360 15 Licek do wygrania

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Amigo360 jest jednym z najbardziej zaawansowanych narzędzi systemowych. Przyjemny interfejs użytkownika łączy szerokie możliwości optymalizacji systemu. Amigo360 oferuje wiele unikalnych funkcji, których nie znajdziecie w żadnych innych narzędzi systemowych.
Aby wygrać jedną z 15 licencji należy na stronie:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Napisać w komentarzu jaką masz konfigurację sprzętową czyli:
-procek
-płyta główna
-grafika
Powodzonka w losowaniu :D

joa87

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
129
Miasto
Szczecin
Nie polecam tego programu. Jego ostatnia wersja skasowała mi masę plików na dysku D i trochę na C- konieczna była reinstalacja systemu. :/ Jeżeli już musicie używać tego programu, to przed pierwszym jego użyciem i po każdej jego aktualizacji twórzcie trzy punkty przywracania systemu. Pierwszy po jego instalacji\ aktualizacji i dwa kolejne przed usuwaniem zbędnych plików i śmieci z rejestru. Ten program ma tendencję do psucia się i kasowania nie tego, co trzeba. A jeden punkt przywracania systemu, po jego instalacji\ aktualizacji, to stanowczo za mało. :/ Dla mnie ten program jest skreślony. :/

A

Anonymous

Nie wiem bo nigdy go nie miałem, ale pewnie jak każdy tego typu program pokazuje co chce usunąć więc... :p

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29977
Miasto
Trololololo
Amigo jest dobry, czyści bardzo dobrze i nic mi z systemem nie zwalił.Wywaliłem bo GUI jest brzydkie.

Do góry