Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44574
Miasto
Gdzieś w Polsce
unnamed.png
AMC Security PRO v4.5.1 na SOS

AMC (Advanced Mobile Care) Security Pro to ciekawe rozwiązanie do ochrony przeznaczone dla systemów Android, aplikacja chroni przed wirusami i innym złośliwym oprogramowaniem, chroni przed niebezpiecznymi stronami i wiele więcej.

AMC Security PRO is a security, cleaning, and optimization app developed by IObit — the makers of popular Advanced SystemCare PRO — for your Android smartphone or tablet. Features of AMC Security PRO include anti-virus, memory booster, game booster, privacy locker, security zone, contacts & SMS vault, anti-phishing, anti-theft, privacy advisor, call/SMS blocker, and battery saver.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

yzrej

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
58
tak, bodajże przez menadżera konta jak pamiętam. Oczywiście masz kod do aktywacji:)

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Próbowałem, ale nie mogę wpisać licencji- gdzie to wpisać ??

yzrej

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
58
A pobrałeś z tej strony?

Prawidłowo powinni ci przesłać indywidualny kod licencji na twoją pocztę. Ja nie brałem od Ruskich:)

A

Anonymous

yzrej napisał:
A pobrałeś z tej strony?

Prawidłowo powinni ci przesłać indywidualny kod licencji na twoją pocztę. Ja nie brałem od Ruskich:)
Ilekroć wchodzę na stronę którą podałeś lub przez SoS pojawia się inny kod. Mogę Ci przesłać na PW. Ja i tak nie korzystam z androida.

A

Anonymous

Advanced Mobile Care Pro
na 6 miesięcy

Download and install AMC Security PRO from Google Play store. Then enter promo code

from within the app to get six months of AMC Security Pro for free! You can enter the code by opening the sidebar of the application and click on “Enter Code”. You can also Register / Login your AMC Security Pro account which is also available in the sidebar. Note: One AMC Security Pro account can be used on multiple devices at the same time since you update to version 5.0. The giveaway license is valid until 30. April 2016.

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
65217
fJvIVBABucQ--byH6VOFSPLasRrSMDPCc_y1dkWKZ_TdOVDDvAIjJEH0dhnZ8TS8RqA=w100
AMC Security Pro za darmo na 3 miesiące na:

★ Pobierz pełną wersję PRO aplikacji za darmo przez 3 miesiące, dzięki IObit Mobile Security i Android Giveaway of the Day! ★

Aby uzyskać wersję bez ograniczeń wpisać kod kuponu:

Musisz użyć kodu przed 2016/12/23! Proszę załadować AMC> pasek boczny z bezpieczeństwem Tap na górze z lewej> Tap Wprowadź Code> ENTER dostarczonego kodu
Pełny opis na:

0EkvZW9NHbgPKQIG3gehgFBGagZQmxqoVt4-w_-DJxkEi8hrUM2cHopTEWJ4J_53G5Nq=h310

Do góry