Almeza Multiset za darmo

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46300
Miasto
Gdzieś w Polsce
MultiSet to bardzo przydatny program służący do automatycznej instalacji systemu Windows, włączając w to najnowsze service packi, łatki czy uaktualnienia zabezpieczeń.Co więcej MultiSet pozwala również na automatyczną instalację dowolnie wybranego przez nas oprogramowania.

Program instaluje wstępnie skonfigurowany system operacyjny gotowy do użycia na dowolnym komputerze bez pytania o nazwę użytkownika, klucz produktu, czas czy ustawienia regionalne, wybrane przez nas ulubione aplikacje są instalowane automatycznie, niezbędne klucze są wpisane do rejestru a sterowniki są aktualizowane.

Najważniejsze cechy:

Tworzenie bootowalnej (rozruchowej) pamięci USB ,
Automatyczna instalacja Windows,
Automatyczna instalacja oprogramowania,
Automatyczne przywracanie ustawień oprogramowania Windows,
Zdalne automatyczne instalowanie
Almeza Multiset 8.4.6
box_120.jpg

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Wyciągnął ktoś może instalkę? Widzę, że bardzo ciekawy soft, tylko że się spóźniłem. Chcę w końcu stworzyć instalator windowsa z wszystkimi ustawieniami i programami. Bardzo pomocne narzędzie

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648
grummer napisał:
Wyciągnął ktoś może instalkę? Widzę, że bardzo ciekawy soft, tylko że się spóźniłem. Chcę w końcu stworzyć instalator windowsa z wszystkimi ustawieniami i programami. Bardzo pomocne narzędzie

grummer instalki nie mam. Ale wrzuciłem na zippyshare cały folder tego programu. Powinien działać jako portable. U mnie tak śmiga. Jest tam też plik aktywujący "activate_multiset.amltkey" z którym powinna działać instalka ze strony producenta. Sprawdż i daj znać czy działa.

Pozdrawiam. :england

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648
Roma
Nie. :nea Jedyne co tam wyczytałem to który to plik aktywujący.

A

Anonymous

Kamelka napisał:
Almeza Multiset 8.7.8 na GAOTD

Aplikacja Almeza Multiset 8.7.8 jest preaktywowana i działa jak wersja portable. Program jest wypakowywany do katalogu MultiSet - Windows 8/64, którego lokalizacja jest następująca:

Tablice Rejestracyjne do Windows 8/64:

Z Archiwum X:

Do góry