AlarmClock Pro 9 za darmo

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Alarm Clock Pro – mały i przydatny program pełniący rolę budzika, program jest bardzo konfigurowalny, pozwala dostosować muzyczkę która będzie nas budzić, wykonywać różne zadania w tym takie jak uruchamianie ulubionego listy z iTunes.

Program ma możliwość ustawienia alarmów na podstawie określonej daty, można również zainicjować alarmy cykliczne (miesięczne, tygodniowe, dzienne, godzinowe).
Waking up to headache-inducing buzzers and static-plagued radio stations will soon be a distant memory. Alarm Clock Pro enables you to customize your wake-up call to something you enjoy. It will also let you design your daily routine and perform various tasks automatically, such as starting your favorite iTunes playlist!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4549
Miasto
Gdynia Orłowo
Kodem aktywacyjnym jest mail podany przy rejestracji :)

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Czy dobrze rozumiem: ilość aktywacji - 5?

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
:eek: Mam problem z tym alarmem pobralem zaistalowalem i klops nie odpala sie jest tylko komunikat o pobraniu najnowszej wersji oprogramowania wiec pobieram i istaluje i ponownie mam to samo - konto mam u producenta klucz tez - system xp sp 3 - co jest nie tak
:szydera

A

Anonymous

sheriff napisał:
:eek: Mam problem z tym alarmem pobralem zaistalowalem i klops nie odpala sie jest tylko komunikat o pobraniu najnowszej wersji oprogramowania wiec pobieram i istaluje i ponownie mam to samo - konto mam u producenta klucz tez - system xp sp 3 - co jest nie tak
:szydera
Czy masz zainstalowany QuickTime? Bez tego program nie odpali. Jeśli masz, odinstaluj Alarm, usuń z rejestru:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Odpal kompa i zacznij wszystko od początku.

Pozdrawiam
:hi

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
:piwko QuickTime faktycznie tego bylo brak - wielkie dzieki za pomoc :friends :ok - pozdrawiam

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Do góry