Aimersoft Video Editor - Spolszczenie (tłumaczenie)

Rycho

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5075
Niektórzy z was pobrali program Aimersoft Video Editor, który jest prawie klonem edytora firmy Wondershare. Kto od kogo kopiował nie moja bajka :). Ale przygotowałem także dla Was spolszczenie.

Link do spolszczenia:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Opis spolszczenia w paczce w pliku przeczytaj.txt a poniżej krótka prezentacja.

Rycho

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5075
Wykonałem dla Was korekty, dodałem i przetłumaczyłem nowe linijki, możecie teraz pobrać aktualne spolszczenie do programu Aimersoft Video Editor 3.5.0

Link do pobrania spolszczenia:

Przy polonizacji można skorzystać z instrukcji w prezentacji powyżej lub z informacji zawartej w paczce z plikiem.

Gdyby spolszczenie nie zadziałało automatycznie ( w tym programie nie ma możliwości zmiany języka z pozycji interfejsu) należy wykonać następujące czynności:

1. Otwieramy przy pomocy Notepad++ ( jest także wersja portable tego rozbudowanego notatnika) plik VideoEditor.ini

editor1.png

2. Zmieniamy wpis w linii -> DefLanguage=ENG na wpis DefLanguage=POL i zapisujemy.

editor3.png

UWAGA! Oczywiście przed tymi czynnościami zapisujemy sobie kopie tego pliku w katalogu poza programem.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Myślę, że tak będzie łatwiej. Plik spolszczenia został utworzony na nowo, częściowo wykorzystałem jednak tekst tłumaczenia Rycha. Końcowa wersja powstała po wielu nieudanych próbach z plikiem wcześniej opublikowanego spolszczenia
spolszczenie.jpg

instalator spolszczenia:

polski.jpg

Rycho: Niestety twoje spolszczenie nie działa prawidłowo, w metadanych pliku POLISH.XML znajduje się przekierowanie do supportu Wondershare i wszelkie poprawki nic nie pomogą, ponieważ przy tworzeniu spolszczenia posłużyłeś się plikiem bazowym english.xml z firmy Wondershare. Po restarcie programu lub systemu dane rejestracyjne okazują się nieprawidłowe z powodu przekierowania do wyżej wymienionego supportu. I program zgłasza że nie jest zarejestrowany,ewentualnie zarejestrowany fałszywym kluczem.
Utworzyłem nowy plik english.xml z polskim tekstem na bazie oryginalnego pliku z instalki AIMERSOFT i wykorzystałem go konstruując powyższy instalator. Teraz po instalacji spolszczenia powinno wszystko działać bezbłędnie.
Jak się o tym przekonać?
Korzstając z twojego spolszczenia wystarczy kliknąć tutaj i zamiast supportu AIMERSOFT w przeglądarce wyświetli się support Wondershare
Zrzut%20ekranu%202014-01-28%2017.21.00.png

Korzystając ze spolszczenia przygotowanego prze ze mnie wyświetli się support AIMERSOFT

Do góry