Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
37030

Aiarty Image Matting Lifetime License Giveaway

Aiarty Image Matting to nowe narzędzie do usuwania tła, które powstało, aby pomóc Ci precyzyjnie usuwać tło ze zdjęć, matować złożone obiekty, takie jak włosy, futro i półprzezroczyste elementy, a także płynnie łączyć pierwszy plan i tło. To profesjonalne narzędzie do edycji zdjęć pomaga profesjonalistom i amatorom wznieść swoją pracę na nowe wyżyny i edytować obrazy, aby uzyskać lepszy efekt wizualny. W ciągu kilku sekund technologia AI skutecznie ukończy wycinanie tła.
Aiarty Image Matting is a new background removal tool that was born to help you remove background from images with precision, matte complex objects like hair, fur, and semi-transparent elements, and seamlessly blend foregrounds and backgrounds. This professional photo editing tool helps professionals and amateurs alike to elevate their work to new heights and edit images for better visual impact. In a matter of seconds, the AI technology will effectively complete the backdrop cutout.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1593

Aiarty Image Matting [with AI]

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Program przetestowalem i moim subiektywnym zdaniem to najlepszy z dostepnych tego typu automatów do usuwania tła. Možna oczywiscie bawic się np. Gimpem czy innym PS, ale jezeli potrzebujemy tylko usunąć to co za nami to ten soft robi to doskonale.

Nitrogene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2099
Próbowałem tego użyć i efekty dalece odbiegały od tego co można uzyskać kilkoma klikami w Photoshopie. Z trudem byłbym w stanie zaakceptować jakość maskowania do celów WEB. W zasadzie sprawdza się to w przypadku grafik o dość kontrastowych krawędziach.
Sama aplikacja jest ciągle w jakichś darmowych promocjach, więc coś mi tu śmierdzi.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12356
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Próbowałem tego użyć i efekty dalece odbiegały od tego co można uzyskać kilkoma klikami w Photoshopie. Z trudem byłbym w stanie zaakceptować jakość maskowania do celów WEB. W zasadzie sprawdza się to w przypadku grafik o dość kontrastowych krawędziach.
Sama aplikacja jest ciągle w jakichś darmowych promocjach, więc coś mi tu śmierdzi.

To jest ciągle jedna promocja tylko tyler razy dodana. Link z pierwszego posta nadal działa a kolejne to kopiuj wklej. Ważne że się licznik postów zgadza :sarkazm

Do góry