Wymagania są dość konkretne. Oprócz tego że jest się użytkownikiem Adobe trzeba założyć profil na Adobe Education Exchange. Link do naszego profilu jest potrzebny do formularza rejestracyjnego by otrzymać licencję.
W profilu podajemy nazwę uczelni lub szkoły średniej czy podstawowej w której wykładamy lub uczymy lub pracujemy w administracji tych placówek albo jako personel pomocniczy.
Wypełniłem wszystko i otrzymałem odpowiedź że rozpatrzą to do dwóch tygodni. Jaka będzie odpowiedź napisze Wam na forum.
Ja też otrzymałem i zainstalowałem program. Pobieranie i instalacja trochę trwa. Najpierw pobieramy paczkę i instalator. Potem rozpakowujemy i później instalujemy.
Ważne: Przy instalacji wybieramy wersję zakupioną ( przy instalacji podajemy otrzymany numer) a nie próbną.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.