Acronis True Image 2011

Status
Zamknięty.

caxton

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Miasto
Tbilisi, Georgia
Hi, everybody, today I want to organize mini giveaway for Acronis True Image 2011
Results today at 22.00
Good luck to everybody!!!!
tell me what backup program are you using now, and why you want Acronis True Image 2011?
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
23636d1302650286-acronis-true-image-2011-11.jpg

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Hi caxton,
I'm using Active@ Disk Image. I like this software. I think that is better than Norton Ghost which I used some time ago. But Active can't make an image form Linux partitions - Arconis can :)
Thanks for giveaway.

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
No cóż muszę wziąć udział.
Muszę pisać po angielsku ?? moja inglisz to słaba inglisz ......
I use Keriver 1-click & Keriver image. They are great soft. But I need more for my brother.

No dobra przechodzę na bardziej zrozumiały dla mnie język.
Swoje komputery mam obstawione backupem i mi wystarcza.
Chciałbym wygrać program w imieniu brata i jego domowego sprzętu (oraz mojego czasu spędzonego nad format c: ..........). Dodatkowo kopia zapasowa ważnych danych również jest istotna. W zeszłym roku utracilismy trochę zdjęc z powodu braku kopii zapasowej.

Dzięki za konkurs.

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Im using Titan Backup, good program bat not to comprehensive backup full system. Acronic True Image is very good and reliable and can restore all files of windows even if system not work.
:)

A

Anonymous

Ja uzywam systemowego tworzenia obrazu w windows 7 a chcialbym wygrac dlatego ze uzywalem Acronisa na Xp niestety wersja 2010 nie dziala na 7.

stasiupl

Wygadany
Reakcje/Polubienia
2
Świetny program,może uda mi się uda wygrać,czego bardzo pragnę i pozdrawiam.

KrISS

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
W końcu miałbym ,,normalny" program do backupu :idea:

Leszek

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Hi, in response to a question at the moment I do not backup because I do not have this program, I have peace of mind that no virus is creating quite I do not work and worry. Yours count on luck ..
:D

ower

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Hi, I think that Acronis True Image is one of the best programs to backup. I would like to have such a program in my small colection and finally do a backup and do not worry about my files on the computer and so on.
Thanks for such a chance of getting this program :)

Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
37960
Obecnie używam Easeus Todo Backup ale wolałbym Acronis Ture Image,słyszałem że to wspniały program do backupu. Myślę że tym razem dopisze mi szczęście.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56087
Witam używam Acronis True Image 2009 ,ale ta wersja jest bardzo uboga, a program jest bardzo fajny do kopi systemu i plików, dlatego biorę udział w konkursie ...

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4549
Miasto
Gdynia Orłowo
Hi caxton,
Thanks for nice giveaway.
I do not use backup program but I know I have to have it. ATI is known to me. It has a high opinion of Internet users. Intuition tells me I should have it.
So, who knows ... maybe ... perhaps ... I will have luck and I win.

makaew

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Rewelacyjny program do tworzenia kopii systemu ,dysku ,partycji ,plikow itp .Piszę się na ten konkurs

buto

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Do robienia kopi używam Ocster backup, ale on nie robi obrazu systemu, dlatego chciałbym wygrać Acronis true Image 2011

Kopi

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
As I think that backup software nowdays is necessary and at the present time I do not use any backup software, so it would be great to win and have Acronis True Image, which would be excellent addition to my Eset SS 4 + Zemana Antilloger and MBAM Free.

BTW Thanks for great giveaway.

Status
Zamknięty.
Do góry