#7# Konkurs świąteczny – Auslogics BoostSpeed 5 |Giveaway|

Status
Zamknięty.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
wLL6w.jpg

Kolejnym prezentem są 3 icencje do programu Auslogics BoostSpeed 5

Zasady :

Napisz czy Optymalizujesz swój system ?
Prosze o krótkie uzasadnienie, samo TAK lub NIE będzie kasowane
Rozwiązanie konkursu odbędzie sie jutro o godzinie 21:00
Wtedy też zostanie ogłoszony następny konkurs.
Losowanie za pomocą "random.org"

POWODZENIA !

joa87

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
129
Miasto
Szczecin
Re: #7# Konkurs świąteczny – Auslogics BoostSpeed 5 |Giveawa

Optymalizuję mój system i używam do tego różnych programów, min. Win Utilities, Ashampoo WinOptimizer 6.60. W rejestrze sprzątam używając też Eusing Free Registry Cleaner, Wise Registry Cleaner i Auslogics Registry Cleaner Free. Jednak przydałby mi się jeszcze do optymalizacji kompa Auslogics BoostSpeed 5, bo na pewno ma więcej opcji niż darmowy cleaner rejestru firmy Auslogics. Bardzo chciałabym wygrać ten program. Na pewno mi się przyda. :)

Używam programów do optymalizacji kompa, bo dzięki nim on pracuje szybciej i stabilniej.

shadow14pl

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0

Optymalizuje :) Cały czas używam programy Advanced System Care 3 :) A raz ma miesiac przeskanuje innymi programami. Pozdro i czekam na losowanie ;]

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie

Używam TuneUpe ale czas zmienić na inny program,może akurat uda mi się wylosować Auslogics będę bardzo zadowolony jeżeli uda misię go wylosować.Trzymajcie kciuki.

rimdop

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Naits napisał:
wLL6w.jpg

Kolejnym prezentem są 3 icencje do programu Auslogics BoostSpeed 5

Zasady :

Napisz czy Optymalizujesz swój system ?
Prosze o krótkie uzasadnienie, samo TAK lub NIE będzie kasowane
Rozwiązanie konkursu odbędzie sie jutro o godzinie 21:00
Wtedy też zostanie ogłoszony następny konkurs.
Losowanie za pomocą "random.org"

POWODZENIA !
Chciałbym ten program mieć,ponieważ jest najlepszym z dotychczasowych,które testowałem!

JerzyR

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

tak, optymalizuję system. Używam w tej chwili Wise Registry Cleaner Pro, EnhanceMySe7en. Chętnie sprawdzę działanie BoostSpeed 5 jak wygram pełną wersję.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
53093

Używam TuneUp Utilities 2009 i Optymalizuje raz na tydzień ,ale przydałby się Auslogics BoostSpeeed 5 .. :)

dremes

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Jasne, że optymalizuję. Rzekłbym, że jestem wręcz maniakiem optymalizowania. Przede wszystkim ustawiam system (Windows XP) na uzyskanie jak największej wydajności, kosztem wszystkich "efektów" i "wodotrysków". Do tego celu idealnie nadaje się Tune Up Utilities.
Przy codziennym włączeniu kompa odpalam natomiast (i natychmiast) SpeedUpMyPC, skanuję, naprawiam i usuwam śmieci. Następnie odpalam TuneUp i czyszczę resztę śmieci, tudzież usuwam niepotrzebne skróty i czyszczę rejestr.
System - jak wspomniałem - mam już "stunowany" wcześniej, ale co miesiąc jest jeszcze obowiązkowa defragmentacja rejestru i dysków. I tu - uwaga - do defrag. używam defragmentatora od Auslogics'a.
Co do pełnego pakietu Auslogics'a (Boost Speed), to miałem 4-kę. Potem testowałem 5-kę, ale przedobrzyłem, pousuwałem za dużo i się trochę przestraszyłem. Ale chętnie bym podszedł do niej jeszcze raz - używam Chrome, a ani SpeedUp, ani TuneUp nie czyszczą "śmieci" po tej przeglądarce i muszę robić to "ręcznie". A pamiętam, że Auslogics, już w 4 to potrafił!

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96

Thanks Naits.
Pls count me in. I'll use it on my new laptop I'm getting 2moro..

Thanks,
Grr

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska

Optymalizacja systemu jest w niektórych wypadkach nawet wskazana. Bez zbytniej przesady, ale robię to również u siebie. Programy firmy Auslogics znam, w tym również BoostSpeeed.

cosme

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Hello Naits, count me in. I want to win one license because I have the registry cleaner and disk defrag from auslogics (because they are freeware) and I think they are pretty good and boostspeed includes many other features.
Thanks

berni42

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1

Korzystam z dużej ilości programów i z internetu co zamula komputer. Ten program bardzo by się przydał.

caxton

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Miasto
Tbilisi, Georgia

Now I am using Tune up utilities for optimizing my system, but it will be very useful for me to have this great software too. Thank you for the opportunity.

A

Anonymous

Oczywiście, że optymalizuję używając do tego CCleaner, Wise Registry Cleaner i Wise Disk Cleaner.
Już raz próbowałem szczęścia w konkursie na Auslogics BoostSpeed 5 ale bez skutku, może więc tym razem się uda?
Pozdrowionka.

E

elefante

Nie używam narazie programu do optymalizacji systemu bo niewiem jaki wybrac słyszałem ze Auslogics BoostSpeed 5 jest świetnym programem do optymalizacji.

Status
Zamknięty.
Do góry