nabyłem ostatnio nowego laptopa z Windows 7 i korzystam na nim z wielu aplikacji które strasznie zaśmiecają i spowalniają komputer. Dlatego bardzo chciałbym go dostać!
Jak wiemy producent systemu Windows - Microsoft doposażył system Windows 7 w kilka zbędnych funkcji.
Część z nich można wyłączyć za pomocą tego programu, dodatkowo usprawniając pracę systemu Windows.
Chciałbym wypróbować możliwości tego programu na netbook'u wyposażonym w Windows 7 i przyspieszyć jego pracę, dlatego pragnę zdobyć licencje na ten program.
Witam !
Mam 64 Bitową 7 a więc program się przyda , lubię podkręcać i usprawniać system / w bezpieczny sposób / a ten soft to potrafi !
Jest to prawdziwy i profesjonalny kombajn : system czyszczący , defragmentacja rejestru , szybsze zamykanie i otwieranie systemu i masa innych fajnych narzędzi !
Powalczymy może licencja trafi w moje łapki
Piszę się na konkurs, ponieważ potrzebuję porządnego programu do obsługi Windows 7. Podoba mi się w nim bezpieczne oczyszczenie systemu z różnego rodzaju śmieci. Poza tym w łatwy sposób można wyłączyć niepotrzebne funkcje w systemie.
Hi..
Thanks for giveaway opportunity. Yes, please count me in. Windows 7 manager is a Regedit Alternative for PC users...+ Junk and Registry Cleaner...+ Repair + File Splitter + Full windows management interface. It is the Best Tweaking tool.... Simple & No Running Hidden Processes.
Kind regards
Vegito
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.