#6# Konkurs świąteczny – Windows 7 Manager |Giveaway|

Status
Zamknięty.

berni42

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
nabyłem ostatnio nowego laptopa z Windows 7 i korzystam na nim z wielu aplikacji które strasznie zaśmiecają i spowalniają komputer. Dlatego bardzo chciałbym go dostać!

D

Deleted member 94

Jak wiemy producent systemu Windows - Microsoft doposażył system Windows 7 w kilka zbędnych funkcji.

Część z nich można wyłączyć za pomocą tego programu, dodatkowo usprawniając pracę systemu Windows.

Chciałbym wypróbować możliwości tego programu na netbook'u wyposażonym w Windows 7 i przyspieszyć jego pracę, dlatego pragnę zdobyć licencje na ten program.

kerimex

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Witam,
Dzięki takim programom system Windows zaczyna lepiej pracować. Jednak najważniejsze jest to, że mamy nad nim kontrolę.
Pozdrawiam

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !
Mam 64 Bitową 7 a więc program się przyda , lubię podkręcać i usprawniać system / w bezpieczny sposób / a ten soft to potrafi !
Jest to prawdziwy i profesjonalny kombajn : system czyszczący , defragmentacja rejestru , szybsze zamykanie i otwieranie systemu i masa innych fajnych narzędzi !
Powalczymy może licencja trafi w moje łapki ;)

jablo11gru

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Piszę się na konkurs, ponieważ potrzebuję porządnego programu do obsługi Windows 7. Podoba mi się w nim bezpieczne oczyszczenie systemu z różnego rodzaju śmieci. Poza tym w łatwy sposób można wyłączyć niepotrzebne funkcje w systemie.

Vegito

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Hi.. :D
Thanks for giveaway opportunity. Yes, please count me in. Windows 7 manager is a Regedit Alternative for PC users...+ Junk and Registry Cleaner...+ Repair + File Splitter + Full windows management interface. It is the Best Tweaking tool.... Simple & No Running Hidden Processes.
Kind regards
Vegito

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Nie mam siódemki więc nawet tego nie po testuję :D

Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
37668
Jestem niezbyt doświadczonym użytkownikiem windows 7 a z pomocą tego programu na pewno byłoby mi łatwiej dostosować go do swoich potrzeb.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
10
Dziękujemy, konkurs zakończony.
Zwycięzcy otrzymają PW.

Status
Zamknięty.
Do góry