#2# Konkurs świąteczny – SUPERAntiSpyware Pro |Giveaway|

Status
Zamknięty.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29942
Miasto
Trololololo
superantispywarepro.png

Drugim prezentem dla was jest SUPERAntiSpyware Pro

Do wygrania są 2 dożywotnie licencje. :!:

Zasady :
- Napisz komentarz dlaczego chcesz wygrać SUPERAntiSpyware Pro

Komentarze zamieszczamy tylko na forum.

Wyniki również będą podawane na forum w tym temacie.

Rozwiązanie konkursu odbędzie sie jutro o godzinie 21:00.

Wtedy też zostanie ogłoszony następny konkurs.

Oczywiście komentarz musi się wyróżniać od pozostałych ( komentarz ma dotyczyć programu SUPERAntiSpyware Pro, nie używany brzydkich słówek )

Powodzenia

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
W dzisiejszych czasach programy typu antispyware pełnią funkcję nie tylko killerów spyware, ale również programów antywirusowych. przede wszystkim są to aplikacje lżejsze, a niżeli typowe pakiety internet security, nie męczą tak procesora, a skuteczność wykrywania jest na wysokim poziomie. Do tych programów zaliczyć można z pewnością Superantispyware Pro. Świetna ochrona w czasie rzeczywistym, wysoka skuteczność wykrywania, to coś, co chciałbym posiadać na swoim komputerze, a ta aplikacja spełnia moje wymogi, dodam, że od roku czasu posiadam wersję free, i jako skaner na żądanie nigdy mnie nie zawiódł. Pomimo ostatnich krytycznych opinii wobec w/w softu, to każdy powinien oceniać wobec własnego doświadczenia, a jak wcześniej wspomniałem, SuperAntispyware spełnia w 100% swoje zadanie i dlatego chciałbym go posiadać w swojej kolekcji.

Alexander

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
W.
W wyniku szkodliwej działalnosci mojego mlodszego brata,ktory uwielbia sciagac mnostwo gier sieciowych oraz przeroznych bajerow z internetu , moj komputer jest caly czas pod ostrzalem trojanow , z ktorymi F-secure sobie po prostu nie radzi. Przydalaby sie pomoc.

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Pakiety typu internet security nie zapewnią nam doskonałej ochrony naszego komputera .Nie zawsze sobie radzą z różnymi programami szpiegującymi typu:spyware, adware, malware, trojans, dialers, worms, keyloggers, hijackers, parasites, rootkits).Dlatego warto mieć na swoim komputerze zainstalowany program typu SUPERAntiSpyware Pro.Do tego dochodzi ochrona w czasie rzeczywistym ,trzy warianty skanowania:szybki ,pełny i wybranych miejsc komputera.Program ten posiada przyjemny interfejs i aktualizacje bazy danych.Poproszę o umieszczenie mnie w konkursie :D wszystkim życzę powodzenia

NiceTake

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Nice Giveaway Oxygen Thief,

Please do count me in for the SAS Pro giveaway,for its light resource usage and real-time protection a license is well-worthy.

Regards

Piranha

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Uważam że SAS "SuperAntiSpyware Pro" jak i MBAM "MalwareBytes Anty Malwere to podstawowe programy do oczyszczania - w przypadku bardzo złośliwego koleżki, który grasuje po naszym komputerze, w przypadku gdy wszystko inne (programy antywirusowe) pokazuje że jest wszystko oki a widzimy ze tak nie jest...te programiki daja rade znaleść i zniszczyć nawet najbardziej złośliwego "skurczybyka" .takie jest moje zdanie... ;) - -dlatego byłbym wdzięczny za taki smakowity podarek w postaci wersji Pro....AVE

joa87

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
129
Miasto
Szczecin
Bardzo chciałabym wygrać Super Anti Spyware Pro , bo potrzebuję dobrego programu antyspyware. Używam jego wersji darmowej i według mnie się sprawdza, jednak wersja pro na pewno jest bardziej funkcjonalna od wersji darmowej. Wprawdzie raczej rozsądnie korzystam z internetu, ale wiem, że bardzo łatwo jest zainfekować kompa i trzeba mieć dobry program antyspyware. Chciałabym też sprawdzić, jak Super Anti Spyware Pro będzie współpracował z moim antywirusem i Mamutu. Wiem, że dobry program antyspyware to podstawa, a ja chcę mieć dobrą ochronę, zwłaszcza że nie używam Windows Defendera, bo się u mnie całkowicie nie sprawdzał. Według mnie Super Anti Spyware jest lepszy od tego darmowego produktu Microsoftu i na pewno ma większą od niego wykrywalność.

caxton

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Miasto
Tbilisi, Georgia
Superantispyware is a very useful program for everybody, because there are so malicious files in the Internet, and , of course, we need the program which helps us to be safe from all threats. And I think SUPERANTISPYWARE is the best one.

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Piszcie się bo jest to najlepszy program antispyware.

ikstece

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
coz - po utraceniu licencji na bulldoga nie posiadam odpowiedniej ochrony przed wiruskami, z tego wlasnie powodu z checia otrzymalbym licencje na to cudenko...

Zug

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Again.. Great Giveaway.... Thanks for the chance.. Please count me in..

Zug

pavlovsky

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać SUPERAntiSpyware Pro ponieważ najważniejszą kwestią dla mnie jest bezpieczeństwo podczas korzystania z komputera / internetu, a gdzie czyha bardzo wiele różnorakich zagrożeń które mogą doprowadzić do utraty danych. Wiem, że dzięki temu programowi moje bezpieczeństwo podczas korzystania z internetu bardzo znacząco wzrośnie, a właśnie o to mi chodzi. Nie bez znaczenia jest też fakt iż ten program jest dziecinnie prosty w obsłudze, gdyż jego interfejs jest bardzo przejrzysty i czytelny co jest dodatkowym plusem tego programu.

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
biore udzial w tym konkursie choc wiem ze nie mam szans bo jest duzo chetnych ale moze sie uda na zdobycie licki na program ktory by mi chronil system od robali typy spyware i to w czasie rzeczywistym.A noz sie uda.Pozdrawiam wszystkich internautow.

janusz

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Uzupełnienie Microsoft Security Essentials 2.0 . SUPERAntiSpyware Pro oferująca między innymi dodatkową ochronę komputera w czasie rzeczywistym .

tadek

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
To świetny program i liczę na to, że uda mi się go wygrać. To jeden z najlepszych programów dostępnych na rynku jesli chodzi o uzupelnienie ochrony AV. Korzystalem z wersji darmowej, jednakowoz wersja free ma sporo ograniczeń które chciałbym wyeliminować.

Status
Zamknięty.
Do góry