1 m-c CyberGhost VPN Premium za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30027
Miasto
Trololololo
mac napisał:
Jeżeli można to prosiłbym o licke ponieważ Kiss mi się właśnie kończy.
a gdzież wać pan był jak rozdawali na cnecie roczne CG plan Classic ??

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30027
Miasto
Trololololo
a swoją drogą, jakiś czas temu wstukałem kluczyk z nazi computerbilda do planu premium i takie z tego premium jak z koziej dupy trąba, licencja promocyjna ograniczona, 12 mieśków ale limit 10GB miesięcznie, a w kupnym premium nie ma limitu, więc Premium z Computerbilda jest gorszy od Classica kupnego w którym dają 20 Gigolców na miesiąc :wariat
Vhfix.jpg
rTky6.jpg
:szydera

yuppy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5
OXYGEN THIEF napisał:
a swoją drogą, jakiś czas temu wstukałem kluczyk z nazi computerbilda do planu premium i takie z tego premium jak z koziej du** trąba, licencja promocyjna ograniczona, 12 mieśków ale limit 10GB miesięcznie, a w kupnym premium nie ma limitu, więc Premium z Computerbilda jest gorszy od Classica kupnego w którym dają 20 Gigolców na miesiąc :wariat

Jakościowo to napewno gorszy, ale cenowo to lepsze to niż nic :klawik.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30027
Miasto
Trololololo
Całe szczęście że te z cnetu plan Classic to były normalne kupne tyle że za 0 baksów, a znalazłem coś jeszcze odnoście promocyjnych kont/kluczy rozdawanych przez Cyberghosta, kolejne ograniczenie (Zakładka PPT configuration i jeszcze jedna poniżej)
To use the PPTP access to CyberGhost VPN you need to have a valid premium serial activated.

Free and promotion accounts are not able to connect to CyberGhost VPN using PPTP.
:szydera

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Cyberghost has recently released a new VPN client, and to celebrate this they are giving one free month CyberGhost Premium VPN with access to all servers, 1 GB traffic volume included. To grab your free 1 Month Premium VPN, go to this link

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
, scroll down and click “Download” to download the new version CyberGhost client. During installation, you will be asked to enter your email address to get Get 1 Month Free.

Do góry